Bethina Meineche

posted in: Åbneværksteder | 0
Jeg skaber mine billeder ud fra refleksioner på livet. Foranderinger, nuance, dagligdagens begivenheder, mødet med mennnesker, den bevægelighed der er I livet og følelser der kommer fra steder man ikke begriber.
Alt sammen noget der på en eller anden made skal forenes I vores liv. Alt sammen noget der, hvis vi fokuserer, skaber bevidsthed.
Jeg har arbejdet med billedsproget de sidste 25 år. De sidste 13 år professionelt, med mange udstillinger, projekter og galleri samarbejder.
Jeg tilbyder desuden kurser og undervisning i maleri.
Du kan opleve min billedverden i akrylmaleri, collage, grafik og Artmoney.

Sådan skriver ( uddrag ) Tom Jørgensen tidl. Kunstskribent på Information:

Det fine ved det hele er, at Bethina Meineche takket være sin malemåde lader tolkningen af billederne stå helt åben. Som voksne beskuere danner vi hver især vores egne analyser af malerierne og det er helt op til den enkelte, om man oplever en situation som humoristisk, truende, smertefuld eller nøgternt registrerende. For mig at se er humoren i overvægt, i hvert fald den form for humor, man kan kalde lun, solidarisk og varm. Dette har noget at gøre med den måde, kunstneren bruger sine farver og former på. Disse har nemlig ikke kun en kompositorisk effekt, men spilder en rolle som seismiske målere for stemningen i billedet. Farverne og formerne får samme betydning som akkorderne og klangene i et stykke musik. Her kommer undertegnede helt for egen regning umiddelbart i tanke om Poul Dissing, hvis på én gang absurd humoristiske og poetisk indfølende musikalske samarbejde med Benny Andersen svinger godt med Bethina Meineches fabulerende malerier.

Adresse:
Bethina Meineche
Egegårdsvej 28

8920 Randers NV

 –
Kontakt:
Bethina Meinechel
Tlf.: 60 37 79 19
Mail: info@b-meineche.dk
 
Åbningstider i påsken 2017:
Skærtorsdag den 13.april
Langfredag den 14. april
Lørdag den 15. april
Alle dage fra kl. 11.00 – 16.00 – Ring evt. for aftale udenfor åbningstider.