Bo Amstrup

posted in: Åbneværksteder, Gallerier | 0

I min dagligdag som fotograf er en stor del af mit arbejde ret konkret, der er plads til kreativitet, men opgaven er oftest bunden – jeg skal lave et portræt til et business-tillæg, jeg skal fotografere en fodboldkamp eller jeg skal måske dække åbningen af en ny motorvejsstrækning… Men når jeg drages ud i verden med mit kamera, er det for at lede efter svar – svar på ting eller begivenheder jeg ikke forstår…

Det er menneskers skæbner og menneskets natur, der er i centrum i mit reportagefotografi. Jeg søger svar på, hvad der driver mennesker til deres handlinger og hvilke konsekvenser det har for dem selv, men også de konsekvenser det har for andre – hvad driver en del af en befolkning til voldelig opstand mod magthaverne og hvad er prisen? Hvad sker der med Europa, når flygtninge strømmer ad blandt andet balkan-ruten mod vores hjem? Hvad sker der for Auschwitz II – Birkenau på frosne fødder midt i en januar-snestorm?

Jeg er uddannet fotojournalist fra Berlingske Tidende og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2002. Jeg har siden arbejdet som freelance fotograf for blandt andet danske dagblade, fagblade, danske og udenlandske magasiner, erhvervskunder og private. Gennem en årrække har jeg optrådt som gæsteunderviser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

 

Bo AmstrupKenneth Johansen,  Mogens B Nielsen  og Søren Pagter udstiller sammen i Underværket.

 

Adresse:

Underværket / v. Bo Amstrup

Stemannsgade 9C

8900 Randers C
 –
Kontakt:
Bo Amstrup
Tlf.: 26 79 79 35
Mail: foto@boamstrup.dk
 
Åbningstider i påsken 2017:
Onsdag den 12.april – 17. april
fra kl. 10.00 – 15.00
Fernisering: Lørdag den 15. april kl. 11:00