Galleri Aadalen

Galleri Aadalen præsenterer anerkendte og professionelle kunstnere fra hele landet, med hvem der arrangeres skiftende separat- og gruppeudstillinger.

Udover aktuelle udstillinger kan der altid fremvises nye værker af Galleri Aadalens faste kunstnere samt andre kunstnere der har kontakt til Galleriet.

Galleri Aadalen drives ud fra en professionel indgangsvinkel og de besøgende tæller både erfarne og kvalitetsbevidste kunder, samt nye kunstinteresserede.

Spændvidden i kunstnernes udtryksform og mangfoldighed gør et besøg hos Galleri Aadalen til en totaloplevelse, som inspirerer, underholder og udfordrer de besøgende.

Der afholdes 6-7 ferniseringer om året med nye kunstnere, hvor kunstinteresserede kan gå på opdagelse i Galleri Aadalens godt 100 m2 lyse og imødekommende lokaler. Der kan i Galleri Aadalen opleves et rigt udvalg af anerkendte kunstneres malerier, skulpturer, keramik og glaskunst. Det er et Galleri med hygge og intimitet, som kunderne udtrykker det.

Galleri Aadalen har de sidste år oplevet en betydelig interesse for også at rådgive virksomheder og private vedr. indretning af kontorer og private hjem ved at blive inddraget i ophængningen af eksisterende og ny kunst.

Køb af kunst er en tillidssag. Derfor er det er altid muligt at låne værker med hjem på prøve, således at man kan se og opleve kunsten i eget hjem. Galleri Aadalen sætter det højt at forene kunden, kunstneren og kunsten.

Fire anerkendte og professionelle billedkunstnere, Annette Torrild, Birgit Kirke, Helle Bang og Lone Harboe, udstiller i påsken 2017 i Galleri Aadalen med deres flotte værker. Der er desuden skulpturer af kunstnerne Karl-Heinz Boserup, Birgit Kirke, Bent Jessen, Søren Dujo og Jesper Folmer, keramik af Lone Kirketerp og Signe Kähler samt glaskunst af Sus og Per Langgaard.

Galleri Aadalen, der er beliggende i midtbyen i Langå, åbnede i påsken 2010 og er opstået ud fra ønsket om at lave et Galleri med kunst for alle.

”Kunst er som en ikke afsluttet samtale”

Adresse:
Galleri Aadalen
Lohmannsgade 12
8870 Langå
 –
Kontakt:
Jens Christiansen
Tlf.: 25 58 60 60
Mail: jc@galleriaadalen.dk
 
Åbningstider i påsken 2017:
Lørdag den 8. april
Søndag den 9. april
Skærtorsdag den 13. april
Langfredag 14.april
Lørdag den 15. april
Påskedag den 16. april
2. Påskedag den 17. april

Alle dage fra 10.00-17.00 – Galleri Aadalen har altid åbent efter aftale.