Galleri Fredslund

posted in: Gallerier | 0

I den lille hyggelige butik finder du et bredt udvalg af spændende farverig kunst i alle størrelser og prisklasser. Der udstilles værker af Kirsten Fredslund Jæger og gæsteudstiller Anne-Marie Fink. Der er altid et ”vådt” lærred på staffeliet. Kig ind i Vester Kirkestræde 14 og få en kunstsnak, du er hjertelig velkommen.

Min filosofi er ”At male er hele tiden at undre sig, at lægge mærke til, at reflektere og uden at vide hvad det fører til, at samle livets indtryk i et udtryk som også kan komme andre til gode”
Mine malerier er meget inspireret af indtryk fra rejser i Spanien, Italien, Kina og New York. I disse malerier er jeg optaget af rummet og hele tiden på opdagelse med farver og pensler, uden helt at vide hvad det ender med. Men af og til bliver inspirationen og motiverne hentet i mit nærområde, blandt andet i engene omkring Gudenåen hvor okserne går frit rundt.
Jeg har malet siden 1997, hvor jeg på et højskoleophold malede med oliemaling og besøgte Horsens Kunstmuseum. I 2000 startede Galleri Fredslund i den gamle smedje i Øse ved Varde og i 2009 flyttede jeg op på Kildevej i Randers forstaden Vorup. Her har jeg indrettet studio/galleri og derudover har jeg en lille butik i Vester Kirkestræde i Randers midtby, hvor der er åbent torsdag og fredag kl. 11 – 17.
Jeg er autodidakt, og har deltaget i mange kurser, blandt andet hos Ralf Mabillion, Christina Kjelsmark, Berit K. Nylund, Thomas Andersson og på Aarhus Kunstakademi.
Maleriet har udviklet sig fra hobby til mit primære arbejde, og jeg har haft malerier med på udstillinger i kunstforeninger og gallerier i Danmark, Tyskland og Holland og for tiden udstiller jeg i Colorida Art Gallery i Lissabon og i november udstillede jeg på kunstmessen EuropArtFair i Rotterdam, Holland. Blandt kommende udstillinger bør nævnes hos Skat i Herning, Landbo Syd hovedkontor i Åbenrå og på Randers Regionshospital og i Laurenskerk i Rotterdam, og i efteråret 2017 er jeg inviteret til at udstille hos Artifact i New York.
Udover malerierne arbejder jeg også med slibning i sten og bronzestøbning.
Foruden at male selv, så underviser jeg også andre i faget og jeg afholder workshops i galleriet eller hos firmaer og i foreninger.

 

Jeg er medlem af Artmoney, en global sammenslutning af kunstnere der laver en alternativ ”valuta” af håndlavet original kunst. Læs mere om artmoney og se mine artmoney på http://artmoney.org/users/kirsten-fredslund-jaeger
Er optaget i kunstbøgerne ”101 kunstnere – 2014” som udgives af Tom Jørgensen og i ”Contemporary Art of Excellence – investable art 2015” som udgives af Global Art Online www.gallerifredslund.dk og www.facebook.com/gallerifredslund

Adresse:
Galleri Fredslund
Vester Kirkestræde 14
8900 Randers C
 –
Kontakt:
Kirsten Fredslund Jæger
Tlf.: 21 67 53 98
Mail: kirsten@jojaeger.dk
 
Åbningstider i påsken 2016:
Mandag den 21. marts
fra 11-15
Tirsdag den 22. marts
fra 11-15
Onsdag den 23. marts
fra 11-15
Skærtorsdag den 24. marts
fra 11-15
Langfredag den 25. marts
fra 11-15
Lørdag den 26.marts
fra kl. 10- 15