Galleri Grevelsgaard

posted in: Åbneværksteder, Gallerier | 0

Galleri Grevelsgaard
Galleri Grevelsgaard er et nyt galleri på Djursland, der repræsenterer mere end 50 kunstnere og kunsthåndværkere.
Galleriet er indrettet i en firlænget gård med sjæl og atmosfære, hvor du kan nyde kunst og kunsthåndværk i charmerende omgivelser.
Der er mange dygtige kunstnere og kunsthåndværkere i Midtjylland, og galleriet har derfor blandt andet fokus på værker af lokale kunstnere. Internationale kunstnere kan også opleves i galleriet. Vi udstiller blandt andet billedkunst, skulpturer i sten, bronze, keramik og glas samt forskellige kunsthåndværk i høj kvalitet.
I tilknytning til galleriet ligger Bettina Vahles glasstudio, hvor vi producerer kunsthåndværk i glas, der sælges i kunsthåndværkerbutikker rundt omkring i landet. Derudover arbejder vi også med glaskunst i form af fade og skulpturer, der bl.a. fremstilles efter lost wax metoden og oftest kombineres med andre materialer. Glasskulpturerne udstilles i Galleri Grevelsgaard og i andre gallerier. I løbet af 2017 vil vi tilbyde kurser i fremstilling af glaskunsthåndværk.
I forbindelse med Randers ArtWeek og påsken 2017 kan du opleve 2 udstillinger i galleriet samt se produktion af glaskunst fra glasværkstedet, hvor vi f.eks. vil arbejde med støbning af glas.
Årets påskeudstilling byder på nye spændende kunstnere og værker i galleriet, og der er fernisering fredag den 7. april.
I år har vi udover påskeudstillingen en særudstilling i forbindelse med udgivelsen af Anna Dyhrs bog ”Købekælling”. 8 Kunstnere har fortolket bogen igennem forskellige værker, som udstilles i sommergalleriet. Der er fernisering på særudstillingen ”Købekællingen og kunsten” lørdag den 15. april. Forfatteren og de 8 kunstnerne vil være tilstede til ferniseringen.
Hos Galleri Grevelsgaard glæder vi os til at byde velkommen til årets påskeudstilling med nye spændende kunstnere, samt til særudstillingen ”Købekællingen og kunsten”.
I galleriet kan der købes kaffe og kage.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

Adresse:
Galleri Grevelsgaard
Vestervangsvej 14
Fausing
8961 Allingåbro
 –
Kontakt:
Bettina Vahle
Tlf.: 31 90 44 05
Mail: bettina@grevelsgaard.dk
 
Åbningstider i påsken 2016:

Fredag den 7. april

Lørdag den 8. april

Søndag den 9. april

Mandag den 10. april

Tirsdag den 11 april

Onsdag den 12. april

Skærtorsdag den 13. april

Åbner først kl. 13, pga. åbningen af Ud i kunsten

Langfredag 14.april

Lørdag den 15. april

Påskedag den 16. april

2. Påskedag den 17. april

Alle dage fra 11.00 -17.00