Galleri Ludvig

posted in: Gallerier | 0

I år kan man I Galleri Ludvig opleve et nyt rum med kunst inde og ude. Dels er der keramik og værker fra de to gæsteudstillere, Maja Bøving og Else Falck.
Dels vil man kunne opleve en del af mine egne ”redesignede” borde og stole, mine mange mosaikker og skulpturer – dels kan man nyde de forskellige udtryk, der er at finde i malerierne i galleriet.
Jeg arbejder bevidst med intentionen bag, lader kunsten føre mig. At have tillid til processen og bevidst lade mig føre mig videre til næste og næste penselstrøg…. Eller mosaiksten. Uden at lade mig stoppe af ”bedraget”, blot opleve skønheden i det skæve. Som en gammel pladeindspilning, hvor de kantede stemmer stadig er at høre på musikstykket.

Maja Munk-Bøving kom hjem fra Schweiz for 10år siden, hvor hun blev uddannet på kunstakademiet i Basel. Maja arbejder såvel skulpturelt som billedkunst. Hun har fået flere værker antaget på censurerede udstillinger. Senest i Ikast. En del af hendes materiale kan ses på hendes facebookside.

Else Falck, bosiddende på den anden side af kommunegrænsen bag landsbyen Svinding, er uddannet fra Kolding Designskole. Hendes stentøj er lavet med et kærligt glimt i øjet, ikke mindst serien: ”Make eggs – not war”. Hun arbejder i feltet mellem det humoristiske og det fint æstetiske.
Hun skriver selv om sit stentøj:

”Jeg stræber efter et produkt, hvor optimal funktion og æstetik forenes, og hvor også det håndværksmæssige og personlige præg vægtes højt. Indhold og ydre skal harmonere – mad med kærlighed fortjener servering i noget skønt for øjet.”

Else har sit eget værksted derhjemme på matriklen. Der er udstillinger fra flere forskellige kunstnere. SÅ der er kunst for enhver smag og pengepung.

 

I påsken udstiller Annmari Ludvig Andersen på Galleri Randers

Adresse:
Galleri Ludvig

Vester Vellingvej 5, Ålum

8920 Randers NV

 –
Kontakt:
Annmari Ludvig Andersen
Tlf.: 28 77 96 36
Mail: annmari@mail.dk
 
Åbningstider i påsken 2017:

Skærtorsdag den 13. april

Langfredag 14.april

Lørdag den 15. april

Påskedag den 16. april

2. Påskedag den 17. april

Alle dage fra kl. 10.00 – 17.00