Galleri Ritt

posted in: Uncategorized | 0

NYHED ”GALLERI RITT”

En lille udflugt til et nyåbnet Galleri – under udvikling – af en størrelse, hvor hyggen er sat i centrum.

Galleriet ligger på en trelænget gård med privat beboelse, omgivet af 26 hektar gammel skov med kuperet terræn, sø og agerjord grænsende op til Mejlgård Gods jord.

Både ude og inde oser det af kreativitet.

Smagfuldt, anderledes og spændende.

Her er mulighed for at blive inspireret og eje nogle af de spændende og mangfoldige kunstværker, som kan være med til at skabe glæde, ro og fordybelse i sin egen lille oase – eller glæde andre med en anderledes personlig gave.

Udstillingen favner kunstarterne abstrakt kunst, bivoks kunst, impressionisme, paverpol, pavertex, portrætter, skulpturer og scenografi,

Jeg udfolder min kreativitet, ud fra en ydmyghed til livet og naturens muligheder og glæden ved at bestige nogle bjerge og barrikader, som kan kanaliseres ud i min kunst. Her får jeg chancen for at udforske og udvikle mig kontinuerligt og ikke mindst nyde og glæde mig i nuet. Jeg bruger bl.a. min positive nysgerrighed til at gå på opdagelse i nye teknikker, udfordringer og udtryksformer, der afspejler før, efter og nuet. Det er netop derfor kunsten blevet min udtryksform.

Mine to gæsteudstillere er:

  • Billedkunstner Eva Andersen, årets kunstner 2017 fra Sønderhald kunstforening, med sine flotte professionelle akvarelbilleder med inspiration fra naturen, som gør hendes billeder unikke.
  • Glaskunstner Vibeke Arndt arbejder i floatglas og kunstglas med effekter af metaller. Hun laver bl.a. billeder, dansende piger, huse og ophæng.

Galleri Ritt
Hyttenvej 4
Stenvad mark
8586 Ørum Djurs
Kontakt: Ritta Hedegaard
Tlf. 2020 8835
E-mail: rittahedegaard@mail.dk
www.Galleriritt.dk
Åbningstider:
14. april fra 10 – 17
15. april fra 15 – 18
16. april fra 15 – 18
17. april fra 15 – 18
18. april fra 10 – 17
19. april fra 10 – 17
20. april fra 10 – 17
21. april fra 10 – 17
22. april fra 11 – 16
Velkommen i det ny åbnet galleri i udvikling, med masser af atmosfære både ude og inde. En skøn oase på en trelænget gård, hvor der oser af kreativitet