Galleri GO

posted in: Åbneværksteder | 0

Gitte Overballe Møller

Jeg er optaget af farver, deres indbyrdes samspil og af hvordan disse med grafiske elementer kan smelte sammen til en helhed. Går du på opdagelse i mine malerier, vil du opleve kontraster og hverdags fragmenter taget ud af kontekst. Jeg arbejder i mange lag og benytter mig af forskellige metoder, teknikker og materialer til at nå det færdige resultat.

Skærtorsdag den 29. marts 2018 glæder jeg mig til igen at åbne dørene, og byde dig velkommen.

Jeg er uddannet på Århus Kunst Akademi i 2006. Jeg startede med at udstille i 2002, og har udstillet mange forskellige steder og på flere censureret udstillinger. Bl.a. Kunstnernes sommer udstilling og Kunstnernes  påske udstilling, hvor jeg vandt en pris for bedste værk i 2004.

Jeg har i en årerække holdt til i Galleri Koks overfor Randers Regnskov. Her havde jeg atelier og fast udstilling i galleriet.

Min udstilling i år vil være præget af hverdagens fragmenter, som de udspiller sig i byen og andre steder, hvor vi som mennesker kan samle ny energi. I mine malerier jonglerer jeg med udtryk som er taget ud af kontekst, men som i helhed giver et udtryk for den stemning jeg befinder mig i. Malerierne bliver skabt i takt med penslens strøg, og derfor er motivet ikke kendt for mig, på det tomme lærred. Når maleriet begynder at tage form, arbejder jeg mere kontrolleret og bevidst med at fremkalde og fremhæve særlige elementer. I sammensmeltningen af de grafiske linjer, elementer og de maleriske strøg, bliver mine malerier fuldendte. At skabe denne sammensmeltning er en kunst i sig selv. Det beskuende øje vil kunne finde en kontrast mellem det lidt kolde og til tider industrielle udtryk og det varme, legende og lette tvist. Denne kontrast kan også ses som en symbolik på det mandlige i form af det hårde og maskuline og det kvindelige i form af det bløde og feminine.

Adresse:

Nordostvej 20

8900 Randers C.

Åbningstider påsken 2018:

Torsdag den 29. marts:  11-16

Fredag den 30. marts:  11-16

Søndag den 1. april:  11-16

Mandag den 2. april:  11-16

 –
Kontakt :
Gitte Overballe Møller
gitteoverballemoller@gmail.com
Tlf.: 61 40 31 12

https://www.facebook.com/GalleriGO/