Gitte Overballe Møller

posted in: Åbneværksteder | 0

Jeg er Gitte Overballe Møller. I 2006 blev jeg færdig uddannet på Århus Kunstakademi, og var så småt i gang med at udstille rundt omkring i hele Danmark. Jeg udstillede blandt andet på flere censurerede udstillinger, Kunstnernes Sommer Udstilling samt Kunstnernes Påske Udstilling, hvor jeg vandt en pris for Bedste Værk i 2004. Efter nogle år i et kunstnerfællesskab/fælles værksted i den gamle Nellerman bygning overfor Randers Regnskov, er jeg nu så heldig at have pladsen til at udfolde mig kreativt i mit eget hjem – hvor jeg nyder det tætteste jeg kan komme på, hvad der for mig er, naturlig stilhed.

Jeg ser frem til at byde kunst interesserede velkommen i mit åndehul, mit frirum, mit værksted, når jeg nu, for 3. gang åbner dørene, til påskeudstillingen Randers Art Week 2019.

Jeg fascineres stadig af farvernes samspil og deres indvirkning på hinanden. Temaet for udstillingen i år er: “SPLITTET”.

Efter at have boet en del år i Århus C. havde brug for luftforandring og stilhed omkring mig. Derfor flyttede jeg i 2007 til det naturskønne Fussingø og blev dermed nærmest nabo til skoven. Efter et par år førte tilfældigheder mig tilbage til byen igen, og nu bor jeg i Randers C, hvor min kæreste og jeg, har skabt vores egen lille oase.

Der er dage hvor jeg savner den rå naturs umiddelbare nærhed og inspiration – sådan er det at være “SPLITTET” og gerne ville det hele.

Du vil opleve malerier med natur og industri. Naturen og industrien er elementer der er blevet leget nysgerrigt med, til de spiller sammen med det abstrakte. Jeg arbejder i mange lag, og benytter mig af forskellige materialer og metoder for at nå frem til det færdige resultat.

Kig forbi, mine malerier skal opleves i virkeligheden, ikke på en skærm.

Gitte Overballe Møller
Nordostvej 20
8900 Randers C.
Kontakt:
Gitte Overballe Møller
Tlf. 6140 3112
gitteoverballemoller@gmail.com
www.facebook.com/GalleriGo/
Åbningstider:
13,14,18,19,21,22. april
Åbent alle dage. 11-16