Kunstnersammenslutningen 2019

posted in: Uncategorized | 0

Det er med stor glæde og forventning, at vi byder indenfor i Helligåndshuset til udstilling med Kunstnersammenslutningen 2019, som består af:


Billedkunstner og musiker Søren Rosenqvist, www.srosenqvist.net

Jeg har arbejdet hele mit liv med billedkunst. Jeg har rejst i det meste af verden og besøgt kunstsamlinger og kunstmuseer for at erhverve viden og inspiration. Jeg er tydeligt inspireret af østen, da dette har været mit hjem i flere år, men jeg er også inspireret af hverdagens ting omkring mig. Jeg har i mange år haft et værksted på Helsingørs gamle skibsværft.


Billedkunstner Jette Asmussen, www.galleriasmussen.net

Jeg har malet i mange år, altid figurativt. Jeg benytter gerne humor og ironi i mine billeder, gerne med et uventet twist i mit motivvalg og -sammensætning, og nogle gange som en kærlig kommentar til, hvad der sker omkring mig.

Så velkommen til mit underfundige billedunivers. Jeg håber, at du får en god oplevelse når du ser mine billeder, jeg har selv nydt at male dem.


Fotograf og kunstner Bjarne Riis Nygaard, www.fotogralleriet.net, www.prof-randers.dk 

Jeg ser alt i billeder, og har altid arbejdet med billeder, som maler og grafiker. Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med at undersøge fotografiet som medie.
Jeg er uddannet på Kunstakademiet i Århus som grafiker, tegner og maler, og har haft studieophold i Paris og Prag. Har arbejdet som professionel kunstner i en årrække, Har bl.a. undervist på Designskolen Kolding, Randers Kunstmuseum samt Randers Kunstskole. Er med på KP censureret udstilling i Kunsthal Aarhus i påsken 2019.


Kunstnersammenslutningen 2019

Helligåndshuset
Erik Menveds Plads 1
8900 Randers C

Kontakt:
Bjarne Riis Nygaard
Tlf.: 29 63 19 32
Mail: mail@ivaerksaetteriet.dk

Åbningstider:
18. april. 10-16
19. april. 10-17
20. april. 9-16
21. april. 10-15

Mand med fugl
Jette Asmussen
Jette Asmussen
Søren Rosenqvist
Søren Rosenqvist
Bjarne Riis Nygaard
Bjarne Riis Nygaard