Lejligheds Vis Kunst

posted in: Åbneværksteder | 0

Kunstner Mia Brejnholm Nielsen

“Lejligheds Vis Kunst” – Er mit hjem og eget lille galleri, det er her jeg arbejder og bor. I Randers Art Week vil hver en kvadratmeter i “Lejligheds Vis Kunst”, være dækket af malerier og tegninger fra egen hånd.

Når I besøger mit hjem/galleri, vil I blive udfordret, og glædeligt overrasket af min unikke og chamerende stil . I mit lille hyggelige hjem, vil der være kaffe og kage til dem der har lyst. Forhåbentlig går du hjem med en god oplevelse. Jeg har en krøllet hjerne og noget på hjertet og vil gerne pirre jer med humor og fandenivoldskhed. Jeg glæder mig til, at give jer en anderledes kunstoplevelse.

Mit hjem fungere også som mit værksted. Det syntes derfor, som en naturlig forlængelse heraf, at igen åbne mit hjem for offentligheden i “Randers Art Week”. Jeg omdanner min private bolig til et galleri – hvilket vil give de besøgende en unik oplevelse. Der vil være hjemlig hygge, serveret med kage og fantastisk fabulerende og poetisk kunst. Når jeg arbejder er tanker og følelser indimellem mig og min pensel – jeg leger og eksperimenterer.

Hele mit liv har jeg malet og tegnet. Jeg finder inspiration i det umiddelbare. Jeg forsøger og lægge låg på tankevirksomhed mens jeg maler. Jeg har arbejdet med plakater, scenografi, kunstformidling og meget andet. Jeg finder stor glæde I, at bruge mine kunstneriske evner i mange sammenhæng. I øjeblikket arbejder jeg meget med tusch og akvarel. Men jeg maler også akryl og oliemaleri. Jeg arbejder med små tegninger og store malerier og en masse indimellem. Udover min egne værker har jeg også prøvet kræfter med udsmyknings- og designprojekter, hvor mit lærred er blevet udskifter med vægge og rum.”

 

Adresse:
Lejligheds Vis Kunst
V/ Mia Brejnholm Nielsen
Storegade 13, stuen 7
8900 Randers C
 –
Kontakt:
Mia Brejnholm Nielsen
Tlf.: 61 77 12 57
Mail: miabrejnholm@hotmail.com
 
Åbningstider i påsken 2017:
Lørdag den 8. april
Søndag den 9. april
Onsdag den 12. april
Langfredag 14.april
Lørdag den 15. april

Alle dage fra 12.00-16.00

Der kan ringes og laves aftale uden for åbningstid