Sophienlund Galleri

Sophienlund Galleri

posted in: Gallerier | 0

Sophienlund Galleri

Årets påskeudstilling på Sophienlund Galleri bliver afholdt efter et særdeles travlt år for indehaver og billedkunstner Bente Langhoff. Medieoptrædener i blandt andet Jyllands-Posten har nemlig øget interesse i og efterspørgsel efter den livsbekræftende og legende billedkunst, som findes på galleriet ved skoven uden for Langå.

Samtidig har udstillinger rundt om i landet, eksempelvis på den censurerede efterårsudstilling på Gimsinghoved, taget en del tid, men Bente Langhoff glæder sig til at slå dørene op til årets påskeudstilling, som hun ser som årets højdepunkt:

– For mig er påskeudstillingerne årets højdepunkt. Overfloden af kunst og det kreative overskud er en perfekt optakt til sommeren. Lige før bladene springer ud og varmen vender tilbage, så skyder vi året rigtig i gang med gode kunstoplevelser. Sådan oplever jeg det i hvert fald, og sådan håber jeg også, andre har det, siger Bente Langhoff.

Hun har i over ti år været vært for den traditionsrige påskeudstilling på Sophienlund Galleri, hvor hun selv udstiller sine malerier og hvor mange forskellige kunstnere i årenes løb også har gæsteudstillet. I år der både nye kunstnere og gamle kendinge på programmet.

Årets gæsteudstiller er:
Henny Grodal, skulptør, København
Merete Larsen, træskulptør, Ebeltoft
Dorte Visby, keramisk skulptør, Lønstrup
Simon Maltha, keramisk skulptør, Faaborg

Du kan følge forberedelserne til årets påskeudstilling på galleriets facebook-side: https://www.facebook.com/gallerisophienlund

 

Adresse:
Sophienlund Galleri
Løjstrupvej 19, Laurbjerg
8870 Langå
 –
Kontakt:
Bente Langhoff
Tlf.: 20 41 35 65
Mail: bente_langhoff@hotmail.com
 
Åbningstider i påsken 2017:
Skærtorsdag den 13. april
Langfredag den 14. april
Lørdag den 15. april
Påskedag den 16. april
2. Påskedag den 17. april

Alle dage fra 10-17