Ud i Kunsten

posted in: Kunst og natur | 0

Kom i skoven og oplev naturkunst. Tag ungerne med og lad dem opleve natur og kunst sammen. Det er 9. år i træk vi afholder denne udstilling.
Tag traveskoene og drikkedunken med og tag en tur rundt på den 5km lange motionsrute, der begynder lige ved udstillingen.

Ud i kunsten – Fussingø kunstrute er skabt af Billedkunstner AnnMari Ludvig med støtte fra Ålum Beboerforening, med tilladelse fra Fussingø Statsskovdistrikt. Annmari overlod i efteråret 2015 projektet til en styregruppe på 4 kvinder fra lokal området med Hanne Tempeldal og Gitte Toft i spidsen. Tanken har været at lave en sti med kunst, hvor det er ønsket at gøre gæsten i skoven nysgerrig på, hvad han/hun aner bag træerne, i skovbunden, i kronerne eller….? Er det kunst eller natur? AnnMari var oprindelig inspireret af Krakamarken og fra kunst fra de finske skove, hvor de genbruger alverdens materialer for at skabe kunst i nærmiljøet omkring dem. Det er et ønske om at gøre kunst tilgængeligt, men også tilføre den et ekstra pift ved at føre den ud i naturen. 2017 er andet år den nye gruppe leder projektet
Stien blev indviet i påsken 2009 og har kørt hvert år siden.
Omkring 30 frivillige har hvert år været involverede i arbejdet med at oprette kunststien “Ud i Kunsten”.
Den officielle sti står, med skovens tilladelse, i perioden fra Skærtorsdag og 30 dage frem. Kunst lavet af naturmaterialer må blive stående i skoven, alt andet kunst skal tages ned efter 30 dage.
Alle kan deltage, amatører som professionelle, blot med et fælles ansvar overfor skoven, stien og hinanden. Vi glæder os til at byde jer velkommen i skoven.

Adresse:
Ud i Kunsten

Nr. Ålumvej

8920 Randers NV

 –
Kontakt:
Gitte Toft
Tlf.: 22 24 85 10
Mail: toft.gitte@gmail.com
 
Åbningstider i påsken 2017:
Kunsten på ruten er åben altid, for alle hele året
Fernisering Skærtorsdag den 13.april kl. 11.00